ProjektKandidater

Lej en professionel konsulent til jeres projekter

office, startup, business-594132.jpg

Vores kandidater har høj certificering og er typisk dedikerede indenfor IPMA, PRINCE2® og SCRUM. Få et topprofessionelt samarbejde med vores stærke med kandidater.

Med ProjektMatch matcher vi jeres projektopgaver og driftsopgaver med den bedst egnede kandidat til jeres midlertidige opgave.

Vi skaber et stærkt bindeled mellem jeres virksomhed og interim assistance. Lej en professionel konsulent eller en professionel medarbejder, der effektivt og målrettet løser jeres projektopgaver og driftsopgaver.

Vores kandidater er håndplukkede og matcher vores vision og værdier. Ligesom de besidder menneskelige kompetencer og skaber overblikket over den midlertidige ansættelse, organisationen og opgaven.

Vi afholder løbende opfølgningsmøder, både med vores kunder og kandidater, og sikrer, at samarbejdet forløber som aftalt.

Lej en professionel konsulent – jeres medarbejder der starter med kort varsel og stopper, når jeres behov ophører

ProjektKandidater

Projektleder med baggrund som civilingeniør i virksomhedssystemer

Over 15 års erfaring med projektarbejde og undervisning i både private og offentlige virksomheder.

Teknisk projektleder med maskinmesterbaggrund

Med sin baggrund som maskinmester har han bred erfaring indenfor: ledelse, planlægning, vedligehold, vand-hydraulik og mekanik.

Stærke IT-tekniske kompetencer

Med fokus på især Microsoft C#, .NET, React og TypeScript foretages kompetent nyudvikling både alene og sammen med jeres eksisterende team. Endvidere tilbydes vedligehold og levetidsforlængelse af eksisterende legacy-applikationer.

Stærke kompetencer indenfor SCADA og vedvarende energi

Mere end 20 års erfaring med arbejde med SCADA-systemer, og at gennemføre internationale projekter.

Organisationsudvikling der skaber større positiv bundlinje

Mere end 15 år indenfor menneskelig udvikling og mere end 10 års indenfor som facilitator og underviser.

Teknisk koordinator indenfor programmering og udvikling

17 års erfaring indenfor programmering og koordinering af tekniske projekter. Han er utrolig unik og vellidt indenfor sit felt:

Projektleder med Maskinmester baggrund

Offshore og onshore arbejde i mere end 15 år. Giver stor erfaring med tekniske og mekaniske systemer både som udvikler og bruger

Hvad er en certificering?

Ordet certificering betyder en standardiseret prøvning, før et certifikat bliver udfærdiget. Certifikatet kan bestå af en licens eller et diplom. Læs mere på Wikipedia her

Flecta Consulting er akkrediteret til at certificere projektledere indenfor PRINCE2®, SCRUM, MoR m.fl. Læs mere om træning og uddannelse her.

Hvad er sprogniveauer?

Læs mere om CEFR – Den fælles europæiske referenceramme for sprog på Københavns Sprogcenter her.

Hvad betyder PMO?

PMO bliver til tider forvekslet med PPMO og der er tale om to helt forskellige funktioner. PMO er en funktion, der skaber stor værdi for alle virksomhedens projekter og besiddes af enten en intern eller interim ressource. PMO meaning er altså kort og godt en leder af et projektkontor. PMO share price forhandles mellem virksomheden og ressourcen. æs mere om PMO på Wikipedia. PPMO en funktion til overvågning af offentlige indkøb.