ProjektMatch

Match mellem kandidat og opgave

office, startup, business-594132.jpg

ProjektMatch sikrer jeres virksomhed de bedst egnede kandidater til projektopgaver. Processen starter med interview og præsentation af kandidater. Flecta Consulting arbejder hele tiden på, at have de bedste kandidater i spil til Projekt assistance, herunder Projektledere, IT-ressourcer, og teknisk kompetencer.

Vi kalder det ProjektMatch, fordi vi matcher de rigtige ressourcer til de rigtige projekter. Vi matcher jeres behov for, midlertidige ressourcer indenfor IT, Maskinteknik, Organisationsudvikling og Projektledelse. Vi tilfører jeres virksomhed en midlertidig dynamisk ressource, som har stor kompetence indenfor sit felt.

Hvad betyder interim?

Interim betyder midlertidig eller foreløbig og er i praksis, at virksomheder får tilknyttet en leder (interim management) eller en projektleder (interim projekt). Det betyder i sammenhæng med ansættelse et midlertidigt forhold eller en midlertidig tilknytning.

Hvordan administreres interim stillinger?

Hos Flecta Consulting kan virksomheder hurtigt, enkelt og loyalt få dækket deres behov for ressourcer til de projekter, som skal sikre at virksomhederne kan håndtere fremtidens udfordringer.

ProjektMatch i 6 trin

Flecta Consulting har en struktureret proces for at sikre de rigtige ressourcer til de rigtige ProjectOpgaver, og sikrer kvalitetsopfølgning gennem hele processen:

 1. Dialog med virksomheden
 2. Afklaring af virksomhedens behov
 3. Søgning efter ekspert
 4. Præsentation af kandidat
 5. Match af projekt og midlertidig ressource
 6. Evaluering

Vores kunder har typiske behov for interim ansættelse indenfor:

 • Projektledelse
 • IT-Projektledelse – Digitalisering
 • Produktudvikling – teknik
 • Organisationsudvikling og Forandringsledelse
 • Ændringer ved fusion eller flytning af organisationer
 • Optimering og Lean implementering – Business Process management
 • Særlige projekter

Hvilke virksomheder hjælper vi?

Vores kunder er offentlige og private virksomheder, som står overfor andre opgaver end sædvanligt. Vi tilfører derfor ressourcer i kortere og længere tid. Vores kompetencer er generiske og vi arbejder derfor gerne på tværs af brancher.

Vores projektledere er højt certificerede og har flere års erfaring med projektledelse:

 • Vi har højt fagligt niveau med flere anerkendte certificeringer, såsom PRINCE2® (Foundation og Practitioner), SCRUM, IPMA. Læs mere om PRINCE2® på Wikipedia her.
 • Vi er dygtige formidlere, der forstår at gøre det tunge teoretiske stof tilgængeligt på en måde, der gør det spændende og interessant at være en del af processen.
 • Vi evner at omsætte teori til en praktisk hverdag, samt give en unik ”hands on” tilgang til anvendelse af teori i praksis.