ProjektOpgaver

Topprofessionel rekruttering til projektansættelser

startup, meeting, brainstorming-594090.jpg

SMV-virksomheder og offentlige virksomheder har typisk behov hjælp til midlertidige opgaver. Flecta Consulting hjælper dig med dit nye job i projektansættelse. Du bliver matchet med vores kunder i hele Danmark og opgaverne er typisk indenfor IT, Tekniske projekter eller organisationsudvikling.

Er du selvstændig konsulent, er du højt certificeret og på udkik efter interim ansættelse? Så har du mulighed for at komme på vores kandidatside. Nøgleord som faglighed, frihed, loyalitet, formidling, kommunikation i praksis og åbenhed er nogle af vores værdier. Matcher du dem er du godt på vej til at blive ProjektKandidat hos Flecta Consulting.

Hvordan honoreres interim stillinger?

Flecta Consulting honorerer ProjektKandidater på fremtidens job i midlertidig ansættelse, og sørger for afregning med virksomheden. Om det gælder IT, Teknik, projektledelse eller andre titler indenfor projektansættelse, så er aftalen enkel og gennemsigtig. Virksomheder og ProjektKandidater kan dermed have fokus på ProjektOpgaver, som er deres vigtigste mål.

ProjektKandidat på vej videre til ProjektMatch?

Du er højt certificeret og har + 5 år erfaring i dit arbejde med projekter. Din alder er ikke afgørende og alligevel er det et plus, hvis du har nogle år på bagen og matcher vores stadie. Om du er i kernefamilie, i det moderne parforhold eller lever selv er ikke afgørende. Du skal blot have kapacitet i din kalender, så du kan dedikere 3-5 dage om ugen i interim ansættelse hos vores kunder. Du er tilhænger af “et godt håndværk”, kan lide at der “sker noget” og er målorienteret. Om du bor i nord, syd, øst eller vest er ikke betydningsfuldt, da vores kunder typisk er SMV virksomheder i Danmark. I din fritid er en del af dit værdisæt, at passe på dig og du henter energi ved en eller anden form for sport. Læs mere om ProjektMatch her.

ProjektOpgaver hos vores kunder

Projektleder til UX-projekter

For en større international virksomhed søges en Projektleder til deres UX-projekter. Du skal sikre de bedste forudsætninger for kommerciel gevinst er til stede, og du vil også være ansvarlig for implementering af personalisering via Sitecore. Du vil komme til at arbejde på strategisk niveau, men skal også have en interesse i at drive UX-projekter selv, som du er ansvarlig for at prioritere fra teamets backlog.

Kernekompetencer: Projektledelse, UX, CMS, Google Analytics

Opstart: Snarest

Varighed: 3-4 måneder

Arbejdssted: Århus

Projektleder til tekniske projekter

For international energivirksomhed søges en projektleder der får ansvar for eksekveringen af tekniske projekter. Er du en erfaren leder som kan stå i spidsen for et kompetent team af tekniske projektledere. Kan du organisere, prioritere og planlægge projekter i en formålsdrevet organisation, og brænder du selv for grøn energi?

Kernekompetencer: Projektledelse, Kommunikation, samarbejde

Opstart: Snarest

Varighed: 6 måneder

Arbejdssted: Esbjerg