Referencer

Konsulenter

businessman, suit, button-4914044.jpg

Fælles for vores konsulenter er:

·         Vi har et højt fagligt niveau med flere anerkendte certificeringer, såsom PRINCE2, SCRUM, IPMA, SixSigma, MoR m.fl.

·         Vi har mere end 10 års erfaring med projekter fra private såvel som offentlige organisationer. 

·         Vi er dygtige formidlere, der forstår at gøre det tunge teoretiske stof tilgængeligt på en måde, der gør det spændende og interessant at være en del af processen. 

·         Vi evner at omsætte teori til en praktisk hverdag, samt give en unik ”hands on” tilgang til anvendelse af teori i praksis.

·         Vi tror på, at organisationer er i stadig forandring, og derfor er det vigtigt at være fleksibel og dynamisk.

·         Vi sætter en ære i at gøre vores indsats så specifik som muligt – helst så motiverende og nyskabende som muligt

 

Vi støtter og hjælper offentlige og private virksomheder:

Udtalelser

Hvad siger vores kunder?

Jacob har været tilknyttet Region Midtjylland siden 2010, og har været involveret i flere projekter, indenfor IT, Kvalitet og HR. F.eks. implementering af klinisk logistik, Udvikling af Projektmetode, Samt kompetenceudvikling i Koncern HR.

Vi har haft en konsulent, der under hele forløbet har vist stort engagement, altid forberedt og forstået at give en alsidig rådgivning. Han har været en rollemodel som en dygtig procesleder. I en travl og foranderlig hverdag er det behageligt og givende at arbejde sammen med Jacob, blandt andet fordi han på en selvfølgelig måde sætter faglig kvalitet i højsædet og afsøger nye løsninger, når situationen kalder på forandringer, også dem vi ikke selv beder om.

Lisbeth Dybro

Uddannelseskonsulent, ph.d. i professionsstudier

Sønderborg Kommune, Udviklingshuset HR har de seneste år samarbejdet med Flecta Consulting i forbindelse med kurset ”Projektledelse – fokus på projekthåndbogen for Sønderborg Kommune”.

Jacob har fra dag ét været god til at sætte sig ind i Sønderborg Kommunes projekthåndbog og de ønsker og behov, som lige netop vores medarbejdere har brug for i f.m. projektledelse.

Jacob er meget fleksibel og yder en god service i f.m. planlægningen af forløbet.

Samtidig sætter han sig ind i, hvilke nye tiltag / forløb fra Flecta, som kan være interessant for Sønderborg Kommune.

Herdis Kaad Lund

consultant, office, business-779590.jpg
Kurset har givet mig værktøjer til at opnå større gennemslagskraft som projektleder. Jeg har fået en større bevidsthed om hensigtsmæssig kommunikation og brug af behovs- og motivationsstyring ud fra den enkelte personprofil. Lisbets evne til at skabe tillid mellem kursisterne, har gjort det muligt at tage udgangspunkt i egne følelser og projektioner. Derfor er jeg nået rigtig langt.

Vivi Bjerre Jørgensen

startup, meeting, brainstorming-594090.jpg
Jacob er en dygtig konsulent, med stor viden og indsigt i såvel effektiviseringer som projektledelse generelt. Jacob har fokus på detaljen og leverer altid kvalitet med et højt humør og godt drive. Som kollega er Jacob et meget behageligt menneske, nærværende, og hvis behov, støttende og fleksibel i et hvert samarbejde.

Jesper Askov Møller Petersen