Jacob 5030

Projektleder med baggrund som civilingeniør i virksomhedssystemer

Over 15 års erfaring med projektarbejde og undervisning i både private og offentlige virksomheder. Gennemfører og eksekverer forandringer, der skaber resultater. Udøver effektiv projektledelse og tilfører kompetencer til jeres organisation, ligesom træning af medarbejdere til at varetage fremtidens opgaver. Kandidaten er utrolig vellidt og kompetent indenfor sit felt:

Om Jacob

Jacob, en Projektkonsulent fra Flecta Consulting, er en Civilingeniør med ekspertise i virksomhedssystemer. Han har omfattende erfaring fra både offentlige og private virksomheder. Jacob er en resultatorienteret professionel, der gennemfører og eksekverer forandringer. Han udøver effektiv projektledelse og tilfører kompetencer til din organisation ved også at træne kollegaer til at håndtere fremtidens opgaver.

 

Som en dygtig og erfaren underviser er Jacob specialiseret i projekt- og procesledelse. Med mere end 15 års erfaring inden for undervisning, besidder han anerkendte certificeringer såsom PRINCE2 og SCRUM. Hans evne til at omsætte kompleks teori til praktisk og brugbar viden gør ham til en værdifuld ressource i dit daglige projektarbejde.

Han er bosiddende i det østlige Sønderjylland og har i over 15 år arbejdet som selvstændig chefkonsulent. Hans danske og engelske kommunikation, som er respektfuld og tydelig, rammer de fleste sprogniveauer:

  • Kernekompetencer: #Projektledelse #PRINCE2® #SCRUM
  • Sprogkompetencer: #dansk #engelsk
  • Geografiske arbejdsområder: Region Syddanmark, Region Midtjylland
  • Opstart: Snarest