Kent 5040

Teknisk projektleder med maskinmesterbaggrund:

Læs nyhedsbrev

Med sin baggrund som maskinmester har han bred erfaring indenfor: ledelse, planlægning, vedligehold, vand-hydraulik og mekanik. Hans levevej er projektledelse indenfor en bred vifte af komplicerede og komplekse opgaver:

Om Kent

Kent er teknisk projektleder med maskinmester baggrund. Han har omfattende erfaring inden for ledelse, planlægning, vedligeholdelse, vandhydraulik, el og mekanik. Projektledelse er hans passion, og han arbejder med en bred vifte af komplicerede og komplekse opgaver, samt processer, i henhold til konceptstudier, offshore- og onshore-konstruktioner, design og installation af kemikalieprocesanlæg, samt de- og rekonstruktion af energianlæg. 

 Han er visionær med stor teknisk forståelse og indsigt, der forstår at omsætte idéer til virkelighed. Kents evne til at navigere i tekniske udfordringer og samtidig levere resultater af høj kvalitet, gør ham til en værdifuld ressource for ethvert projekt. Med Kent ved roret kan I være sikre på, at jeres tekniske løsning bliver implementeret effektivt og med omhu, da han tager udgangspunkt i jeres virksomhed og de interne ressourcer, som skal udføre arbejdet.

Værdi og effekt, to emner, alle organisationer med god grund har fokus på, da det netop er i konteksten hvor konsulentens kompetencer kommer i spil. Kent sætter stolthed i at videreudvikle egne kompetencer for netop at levere effekt og den bedste værdi for sine projekter hos kunderne.

Står I over for projekter eller interne opgaver, der føles som en uoverstigelig udfordring?

Med hans stærke professionelle ekspertise og dybtgående psykologiske indsigt er han den ideelle kandidat til at låse op for selv de mest fastlåste situationer.

 Kontakt Kent i dag for at diskutere jeres tekniske projekter og se, hvordan hans ekspertise kan gøre en forskel for jeres virksomhed. Kent er klar til at træde til og løse selv de mest indviklede udfordringer.

Han er boesiddende i Sydvestjylland og arbejder som selvstændig konsulent. Hans danske og engelske kommunikation er stærk og lavpraktisk på de fleste sprogniveauer:
  • Kernekompetencer: #Projektledelse #PRINCE2® #Half Double method
  • Sprogkompetencer: #dansk #engelsk
  • Geografiske arbejdsområder: Region Syddanmark
  • Opstart: Snarest